Wij vonden het hoog tijd om jou nog eens een geweldige update te geven. Want de voorbije maanden gaven we “volle petrol” om heel wat zaken te bedenken, uit te werken en te beslissen. 
 
Hier bouwt een scout! 
Wel sinds midden mei mogen we blij zijn en hebben we een bouwvergunning. Met andere woorden, we mogen bouwen. Super nieuws, niet waar? We kunnen niet wachten om te beginnen. Daarnaast hebben we in april grondsonderingen gedaan om zo te weten te komen hoe de onderlaag van de grond is in de Wavervelden, zijn we volop bezig met offertes op te vragen en deze komen vlot binnen. 
Maar nog belangrijker, we starten begin augustus met de bouw. We hebben bij de aanvangswerken werkvolk nodig. Voor het graven, de funderingen etc zoeken we helpers, zoeken we materialen,… Maar ook in het verdere verloop van de bouw willen we veel zelf doen: elektriciteit, sanitair, buitenisolatie,… Kan jij ons helpen? Laat het ons snel weten! Woensdag 7/6 komt team bouw samen en daar ben je uiteraard welkom
 
Hier feest een scout! 
Wel 29-30 september en 1 oktober organiseren we een groots feestweekend. Je kan genieten van een muziekkwis, een avonturenwandeling, een fietstocht van 75 km voor sportievelingen, genieten van lekker eten op zaterdagavond, een ontbijt op zondag, een leuke fuif, doorlopende randanimatie en bouwcafé. Heb je zin om nog ergens mee je schouders onder te zetten OF wil je helpen tijdens dit weekend? Laat het ons weten. Meer info over dit weekend zal snel bekend gemaakt worden. (Of wil je sponsoren, dat kan ook 😉 ). 
Wil jij zelf iets organiseren in het werkjaar 2017-2018? Dat zou super zijn. Extra kasacties zijn welkom met uiteraard leuke opbrengsten. Contacteer ons en we helpen je verder hoe en wat. 
Ook kan je op 24/6 komen naar Zomer Pop-Up Bosmolen in een geweldige tent aan Bosmolen met zomerse beats. 
Tot slot starten we ook met helpen met drank te verkopen op evenementen in het sportpaleis/vorst nationaal. Aangezien we leiding hierbij niet willen belasten, zoeken we vele mensen om af en toe eens mee te gaan helpen op zulke evenementen. Laat ook dit weten aan ons. 
 
Hier spaart een scout! 
We starten nu ook actief de zoektocht naar centen. En veel centen :). We zoeken sponsors voor de bouw, zowel particulier als bedrijven of organisaties. We hebben enkele paketten. Sponsoren kan ofwel voor 150 en 250 euro .  Dit zijn de kleinere bedragen. We hebben ook de mogelijkheid om je naam/logo te vereeuwigen in het hout langs de binnenzijde. Een mooiere en duurzamere reclame bestaat er volgens ons niet. Je bedrijf krijgt dit zelfs voor exlcusiviteit. Vanaf 1000 euro kan dit. Uiteraard zorgen we nog veel meer promotie van je logo en je naam dan. Heb je interesse? Wel we hebben een mooi sponsordossiertje. Meer interesse? En we sturen je het door. 
 
Tot slot kan je ook fiscaal attest ontvangen voor een schenking (particulier) vanaf 40 euro per jaar. Inderdaad, slechts 40 euro per jaar. 
Wij kijken uit naar jouw steun! 
 
Hier geniet een scout!
Je hebt het al wel gehoord, dat kan anders niet. GIN LOKAL. Een fantastisch initiatief van 6 ouders van roelanders en sint-lucia’s. Zij dachten: tijd voor een Waverse gin met opbrengst voor het lokaal. Heb jij deze gin nog niet in je ginkast? Je kan deze nog steeds bestellen via geniet@ginlokal.be voor slechts 39 euro heb je deze smaakbom. Genieten maar. 
 
Heb je in het algemeen vragen, opmerkingen, suggesties, ideeën, te veel tijd om ons te helpen? Mail of bel ons. 
Je kan ons bereiken op vzw@scoutingwaver.be of ons bellen (0474/24 21 14).